Personal Training aan huis

Wil jij graag aan je algehele fitheid werken, maar heb je niet altijd zin om na een drukke dag de deur nog uit te gaan? FitLiving heeft de oplossing.

Ik geef persoonlijke trainingen bij jou aan huis! Daarnaast bezorgt FitLiving gezonde voedingspakketten, die net zoals de trainingen, speciaal op jou zijn afgestemd.

(Personal) Training aan huis

Wil jij graag aan je algehele fitheid werken, maar heb je niet altijd zin om na een drukke dag de deur nog uit te gaan? FitLiving heeft de oplossing.

Ik geef persoonlijke trainingen bij jou aan huis! Daarnaast bezorgt FitLiving gezonde voedingspakketten, die net zoals de trainingen, speciaal op jou zijn afgestemd.

Nu slechts € 10,- voor een try-out personal training.
Ga je daarna door: Ontvang €17,50 korting bij een afname van 10 lessen

Gemak

Gemak, dat is waar FitLiving voor staat. Er is altijd wel ruimte in huis te vinden voor een effectieve work-out. Zo kan je trainen in de woonkamer, je schuur of in de tuin. Ik zorg voor de fitness materialen, zoals een TRX, Slamball, Medicine Ball, Balance Trainer, Resistance Bands en Kettlebells, enzovoort.

Effectief

De persoonlijke trainingen bestaan uit diverse oefeningen waarmee je je hele lichaam traint. Om je boven- en onderlichaam te trainen, wordt er gebruik gemaakt van een grote variatie aan oefeningen. Daarnaast zal je gaan merken dat je coördinatie, flexibiliteit en explosiviteit verbeteren door de trainingen. Een voorbeeld van een oefening tijdens de training is boksen.

‘GEWELDIG CONCEPT MET DOELGERICHTE BEGELEIDING, JOËL WEET WAAR HIJ HET OVER HEEFT EN DAT GEEFT RESULTATEN’
Rosan Elles Klopper
‘JOËL IS ECHT EEN TOPPER. HIJ HEEFT EEN VOLLEDIG OP MIJ AFGESTEMDE VOEDING- EN TRAININGSSCHEMA GEMAAKT EN IS CONSTANT MET MIJ BEZIG OM OPTIMAAL TE KUNNEN TRAINEN. ALS JE GOEDE RESULTATEN WILT BEHALEN MET VOEDING EN TRAINEN, IS DIT ECHT EEN MUST! NIKS ANDERS DAN LOF VOOR DEZE MAN!’
Dawit Abgarian

Maatwerk

Wil je afvallen, spiermassa opbouwen, trainen voor een marathon of aan je algehele fitheid werken? Met de persoonlijke trainingen aan huis is het allemaal mogelijk. Ik neem de tijd om samen met je te kijken naar je wat jij wil bereiken. Daar zal ik je training op afstemmen!

Voordelen van een training aan huis:

 • Sporten in een vertrouwde omgeving
 • Persoonlijke begeleiding
 • Direct gebruik van fitness materialen, geen wachtrijen
 • Vrijheid & gemak
 • Minstens net zo effectief als sporten in een sportschool
 • Wisselende en effectieve oefeningen
 • Trainingen samengesteld op maat
 • Voordeliger dan een personal training bij een sportschool

Meerdere personen

Wil je graag samen met iemand sporten? Ook dat is mogelijk bij FitLiving. Geef je dan samen op! Naast dat het erg gezellig kan zijn, kan het zorgen voor een grotere motivatie. Ze zeggen niet voor niets: ‘Samen sta je sterk!’

Fysieke en mentale gesteldheid

Sporten is goed voor iedereen en wil jij ook deze punten ervaren?

 • Een gezonder lichaam?
 • Een mooie lichaamsuitstraling?
 • Minder stress?
 • Minder blessures?
 • Sterke spieren ontwikkelen?
 • Betere weerstand?
 • Meer energie?
 • Voordeliger dan een personal training bij een sportschool
 • Lekkerder in je vel zitten?
‘JOËL: EEN TOP TRAINER!!! ELKE TRAINING IS HET KNALLEN GEBLAZEN BIJ JOËL. HIJ LAAT JE ZEKER WERKEN IN ZIJN TRAININGEN. NAAST HET HARDE WERKEN IS OOK ELKE TRAINING ECHT LEUK, GEZELLIG EN ALTIJD LACHEN’
Amanda Reimert
‘JOËL IS EEN ENTHOUSIASTE TRAINER / COACH. DE TRAININGEN ZIJN ALTIJD ERG PITTIG MAAR ER IS ALTIJD RUIMTE VOOR HUMOR’

Esther Henzen

Hoe vaak moet ik trainen?

Ik raad mijn klanten aan om minimaal twee keer per week te sporten voor een optimaal resultaat. Maar je kan er ook voor kiezen om één training per week te volgen. In dat geval krijg je die week een trainingsschema met instructies en de benodigde fitness materialen van mij. Zo kan je toch vaker trainen!

Zit Fit Living al in mijn regio?

Fit Living biedt op dit moment persoonlijke trainingen en pakketten aan in de omgeving Deventer, Apeldoorn, Ede, Arnhem en Amersfoort. Ik ben druk bezig met de uitbreiding dus hou ons in de gaten, voor je het weet zitten wij ook in jouw woonplaats. Word je hier enthousiast van en wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Laat dan je gegevens achter, ik neem op werkdagen binnen twee werkdagen contact met je op!

Training op afstand

Wil je een eigen sportschool aan huis met een persoonlijk trainingsschema? Dan is ‘training op afstand’ wat voor jou. Je kan trainen op je eigen tijd en in je eigen vertrouwde omgeving. Je krijgt een trainingsschema samengesteld op jouw wensen en doel(en). De fitness materialen die je nodig hebt in de training die krijg je van mij. Het is een 1-jarig contract. Na dit jaar zijn alle fitness attributen, t.w.v. ongeveer €400,- voor jou. Je betaald elke maand €54,95, omgerekend (bij eigen aanschaf) is dit €21,61 per maand. Voor dit bedrag heb je een personal trainer op afstand, wekelijkse contacten om jou dat ene steuntje in de rug te geven om wel te gaan sporten. Ook krijg je elke 6-weken een vernieuwd trainingsschema. Betaal je een jaar vooruit? Dan betaal je nog maar €49,95 per maand, omgerekend (bij eigen aanschaf) is dit €16,61 per maand.

Voordeel van je eigen sportschool:

 • Je eigen tijd bepalen om te sporten
 • Effectief omdat je een trainingsschema op maat krijgt
 • Een personal trainer die elke dag voor je klaar staat
 • Elke 6 weken een vernieuwend trainingsschema
‘JOEL IS ERG ENTHOUSIAST EN WEET WAAR HIJ OVER PRAAT WAT BETREFT VOEDING EN SPORT. WIJ ZIJN HIER ERG BLIJ EN TEVREDEN OVER.’
Heleen Alberts

Try-out training voor slechts € 10,- aanvragen

[]
1 Step 1
Soort training
Met wie mag ik contact opnemen?Voor- en achternaam
no-icon
Telefoonnummer
icon-phone
Aantal personen
Woonplaats
Previous
Next